PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (4.9.2010 22:35:53)
|
no, moj gleda boks, jst pa nimam živcev za te scene, pa grem raje na net. Pa pivo sem prejle odprla [sm=jezicek.gif] Mali je šel šele malo čez devet spat, ker smo plesali [sm=smiley36.gif] Sva ga hotela mal posnet, ker je res hecko, pa gre takoj prot fotiču, ko ga vidi. Ima pa dober smisel za muziko [sm=smiley1.gif] Živa-pri nas še ne kurijo, ampak itak je tut pozimi tako toplo, da imamo ponavadi samo en radiator odprt v dnevni (kuhno pa dnevno mamo povezano) pa en v kopalnici, to je to. Razen če je res res mrzlo, odpremo še kakšnega pa okna zapremo. Smo pa zmrzljivci-mora bit ene 25 stopinj, da nam je prijetno, tko da smo več al manj skos v kratkih rokavih. Pa se še vedno zvečer v dekico na kavču zavijem [sm=smiley1.gif] Mi je šlo vedno na živce v prejšnjem fletu, ker je bilo pozimi vedno mraz, pa če si še tok okna zapiral pa radiatorje na ful dajal. Smo bili čisto na vrhu (12. štuk), v kotu, tko da smo bili čisto izpostavljeni, tako poleti kot pozimi. Mami je pa še vedno okna odpirala, ker ji je bil drugače slab zrak. Sej štekam, ni najboljši zrak, ampak mraz je pa še slabši...
|
|
|
|