PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (10.9.2010 21:31:29)
|
Kaj pa če ga probaš božat nekaj časa? Mi smo to prakticirali, ko kar ni in ni hotel zaspat (sicer je vedno spal v svoji postelji) pa ni nič drugega pomagalo. Se mi zdi, da je to najbolj pomagalo - da je dojel, da sem pri njemu in da nikamor daleč ne grem...Sicer vzame nekaj več časa, ampak je pa zdaj že nekaj časa ok, kar se uspavanja tiče. Nosit se sploh noče več, ampak hoče takoj po flaši v posteljo, ponavadi brez problema zaspi.. Sicer sem pa popoldne mrknila-je šel moj po malega v vrtec, jst sm pa spala do pol šestih [sm=smiley36.gif] Zgleda me je nos zbudil, ker ko sem vstala, je moj že kuhal kosilo-ohrovt pa pomfri [sm=bravo.gif] Pol smo šli pa še malo na igrišče, se je mali prvič malo dlje sam guncal. No, midva sva ga guncala, on se je pa pridno držal. Res je že pravi navihanec [sm=smiley1.gif] Aja, majana-mi našemu pri zamašenem nosku ne moremo fiziološke not dajat, je prevelik projekt. Zdej prakticiramo aquamaris in ga ima ful raje, se kar sam nastavi. Pa se mi zdi, kot da bolj pomaga kot sama fiziološka [sm=zmeden.gif] Pa še davi se ne...mogoče je za probat?
|
|
|
|