PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (18.9.2010 20:31:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford so mi pravili tudi o neki ženski v LJ z odprtim dežnikom v roki pa do pasu v vodi,... ta mi je bila kar hecna. čemu dežnik, če je tako ali tako mokra. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ja le zakaj, da se frizura ne uniči [sm=smiley36.gif] Naš mali je pa isto kot zjutraj, poln energije, vročina ne narašča, pomoje je celo padla. Edin apetita nima tok kot ponavadi (ko bi pojedel vse, kar vidi). Se pa že bojim, kakšna bo noč. Popoldne med spanjem se je zbudil in ni hotel nazaj zaspat drugače, kot v mojem naročju...ne vem, kaj mu dogaja. Mogoče posledice vrtca, pri njemu se te stvari vedno v spanju pokažejo. Sem ga pol kar k sebi v dnevno vzela in je vsak na svojem delu kavča zaspal [sm=smiley36.gif] Zdej gre pa počasi spat, no, najprej kopat pol pa spat...pa upam, da bo jutri brez vročine in da je blo tole samo muha enodnevnica. Če ne, moram pa spet na bolniško [sm=smiley13.gif] Ledenka, ste se že utopili? Moj je rekel, da se je zjutraj z dolgega mosta uro pa pol peljal do savca [sm=zmeden.gif] Je bil s taksijem, pa mu ni hotel dat nč poplavnega popusta [sm=smiley36.gif] aja, malega pa nikar izpisovat iz vrtca. Grizenje je pač faza, ki jo skoraj vsi dajo čez. Naš zdej grize pretežno sebe, malo pa tudi naju z mojim. Je pa grizenje nog postalo pravi hit zadnje dni [sm=jezicek.gif] Aja, a kateri od vaših mulčkov daje prste v usta, kot da hoče bruhat? Naš je to začel v torek in enkrat celo malo bruhnil, čeprav mu (če le vidim), preprečujem, da bi to počel...pa še smeji se zraven [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|