malaMravljica -> RE: Oktobrčki 09, 2.del (12.9.2010 18:52:41)
|
sem ravno na pc-ju ker cakam malega da se zbudi. Majcy, ves, ta mega srecanje sem prva predlagala jaz, samo sem imela v mislih en dan med tednom, ne nedelja. Midva sva sicer v SLoveniji danes, samo v nedeljo pridejo malega gledat vsi strici, tete, bratranci in sestricne. Pa se to je bilo na drugi strani LJ in jaz ( govorim samo zame ok) no meni je res predalec. Da prideva midva do none in nazaj narediva krepko nad 1000 km in ko sem videla da je to se na drugi strani Lj me je kar obrnilo. Vem pa, da obicajnim puncam to ni problem, ker ne delate takih poti kot jaz. Pa se to, piknik ste lepo organizirale, po bitki smo pa lahko vsi generali. Ce bo se kdaj in bom ravno tukaj, pa da bo bolj na Z strani LJ oz ce bi bilo iz LJ kaksen km proti zahodu sem pa takoj zraven. Cek kup ce-jev a ne. Moj mali je bil danes prvic pri masi, ma kaj pri masi na pravem romanju je bil, 45 min sem ga nosila v hrib, da smo prisli do cerkvice, je bilo tudi zelo lepo, mali pa priden med maso, seveda pa zunaj in ne v cerkvi.
|
|
|
|