joga za 4 letno punčko? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Migajmo skupaj



Sporočilo


foterček -> joga za 4 letno punčko? (9.9.2010 20:31:37)

Jesen je tu in spet mrzlično zbiramo možnosti rekreacije za najina otroka (fant 1,5 leta punčka skoraj 4), tokrat tudi za mlajšega. Zadnjič je žena v neki igralnici dobila naslov za jogo za otroke, pa me zanima če ima kdo kakšno izkušnjo s tem? ne da bi imel kaj proti, le moje mnenje se nagiba bolj k plavanju (starejša) ali vodeni telovadbi (mlajši), ženi pa, ki sama prakticira jogo pa se je zeloo navdušila nad to zadevo (predvsem za hčerko). ima kdo kakšno informacijo ali je tovrstna telovadba v redu in ali se splača?




kaya2007 -> RE: joga za 4 letno punčko? (10.9.2010 17:27:09)

naša tamala je lansko sezono hodila na jogo (stara je bila okoli 3), meni se je zdelo čisto luštno, tudi ona je šla čisto rada, je pa res, da se je rahlo dolgočasila. veliko bolj je uživala na telovadbi, tudi zdaj v plesni šoli ji je bolj všeč..na jogi je šlo pa vse bolj na izi in brez "divjanja", tako da je ponavadi že nekje na sredi ure zgubila interes in ni hotela več sodelovat. verjetno je precej odvisno od otroka, sem pa tudi pri ostalih udeležencih opažala podobno. najbolje da poskusita, prvi obisk je brezplačen.




Anonimen -> RE: joga za 4 letno punčko? (10.9.2010 17:33:07)

Tako na pamet - plavanje mi je bistveno boljša izbira. Šport, pri katerem skoraj ne moreš zgrešiti.

Verjetno zna biti tudi joga v redu, ker te nauči razgibati telo in umiriti duha...ampak za otroke se mi v osnovi zdijo boljši bolj aktivni športi kot je plavanje, da pokurijo energijo, ki jo imajo.




megi34 -> RE: joga za 4 letno punčko? (13.9.2010 15:19:53)

meni se zdi joga prav v redu, ne vem pa, če že za tako majhne. kaj pa delajo?




foterček -> RE: joga za 4 letno punčko? (15.9.2010 10:00:19)

hvala za misli in informacije. žena je prejšnji teden odpelajla na to brezplačno uro (malibuda joga) oba, a se je izkazalo, da je to res bolj za starejše. tamali ni zdržal, punca pa je bila videti kar navdušena. bomo poskusno hodili en semester potem bomo pa videli. aja, je pa padel kompromis - tudi na plavanje bo hodila ;)




Stran: [1]