archie -> RE: Septembrke 2010 (9.11.2010 15:00:09)
|
dan. Danes sem pa pokonci od 6h zjutraj, ker je Teja imela takrat alarm. Nazadnje pa je jedla ob 24h pridna punca. Je pa zato zvecer v uri in pol pojedla 205 ml mleka (se mi zdi, da je v celoti moje mleko)!!! Jaoooo, sploh ne vem, kam ona vse to spravi Imela sem pregled pri G. Nic posebnega, nic novega. Glede krvavitve je rekel, da za njega je to ze kar M, ker je bilo vmes 5 dni presledka (brez krvavitve).In se mi zdi, da ima kar prav, ker danes je precej bolj obsezna krvavitev in je taka ful sveza kri... crpanje: imam rocno crpalko od Aventa. Najvec kar sem nacrpala, je bilo 200 ml na obeh straneh v slabe pol ure. Sedaj ponavadi poje po 125 ml na obrok. In dopoldne sem jo dojila pol ure, pa je potem se histericno zahtevala flasko. In pojedla 90 ml!! Ocitno je res prava lenoba, da caka na flasko. Cucelj: midva imava se kar 1. Ker ji ze iz te enka ven tece. In mora imeti vedno plenico okoli vratu, ker drugace je fuuuuuul mokra. Na sreco poliva ne. Vcasih malo bruhne, ampak to res vcasih in se to male kolicine.
|
|
|
|