Avent ali Nuk (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


kepica -> Avent ali Nuk (11.2.2004 13:04:59)

Hojla!

Punce, spet rabim vašo pomoč. Počasi se nakupi za našo pikico bližajo koncu, ostale so samo še malenkosti in ustavilo se mi je pri dudkah in stekleničkah. Police v trgovinah se kar šibijo od široke ponudbe, jaz pa ne vem, kaj naj kupim, zato vas prosim za pomoč. Nuk ali Avent? Ali mogoče kaj drugega? Ne vem, se mi zdi, da ta dva proizvajalca najbolj izstopata. Prosim pomagajte mi.

Hvala. Lep dan vam želim.

lp
Kepica
TjasaD -> Avent ali Nuk (11.2.2004 13:08:56)

Mi uporabljamo flaske od aventa. Se mi zdijo se najboljse in lahko se cistijo ker so sirse. Dudke imamo pa od nuka, silikonske. V bistvu zato, ker imajo tudi taksne za ponoci, ko obraca glavo drsijo ker so gladko zaobljene in ne padejo iz ustk. Igralne imajo pa na onem rocajcku izboklince in je v bistvu to grizalo. Ne vem no, nukove so men super.
Mina1 -> Avent ali Nuk (11.2.2004 13:16:36)

Mi smo imeli oz. še imamo vse od AVENTA. Ta velike AVENTOVE stvari kot so pumpica, sterilizator, grelček šparam za novega korenjaka (delamo na tem) - hi-hi-hi

Moj navihanček ostalih dud ni maral.

Torej jaz bom ostala in sem za AVENT.

pa-pa
saša - sonček -> Avent ali Nuk (11.2.2004 15:05:51)

po mojih izkušnjah smo bile vse tiste, ki smo uporavljale avent zelo zadovoljne. Predvsem s kozarčkom, ki ne poliva.
Anonimen -> Avent ali Nuk (11.2.2004 19:16:27)

soseda je imela nukove, ker so anatomsko oblikovane-se prilegajo ustkom, aventove pa so ravne. moje skromno mnenje-NUK
lp
Mateja P. -> Avent ali Nuk (11.2.2004 22:56:05)

Pred porodom kupili stekleničke od Aventa, ker smo imeli tudi njihov sterilizator in prsno črpalko. Do danes (mali je star skoraj 5m) nismo potrebovali nič od zgoraj naštetega. Dudo pa imamo Nukovo, ker jo je moj dragi kupil v lekarni že po rojstvu najinega sina. Pa je tudi skoraj nič ne uporabljamo. Če bi bila ponovno pred odločitvijo kaj kupiti, ne bi kupila pred rojstvom otročka ničesar.
LP, Mateja
kepica -> Avent ali Nuk (12.2.2004 8:28:49)

Uh, koliko se vas je oglasilo. Res je, da je vsak otrok unikaten, zato je težko naprej predvidevat, kaj mu bo všeč. Hvala vsem za mnenja in nasvete, zelo ste mi pomagale. Za prvo silo bom kupila Aventove izdelke, potem bo pa že Kepica povedala, kaj ji je všeč.

Še enkrat hvala vsem.

lp
Kepica
kepica -> Avent ali Nuk (12.2.2004 13:40:32)

Ja, men so Aventove stekleničke priporočali ker naj bi preprečevale krče. Bomo videli, koliko je to res. Za začetek bom kupila Avent, pol bomo pa že videli.

En lep pozdrav od obeh Kepic tebi in tvoji Pikici
Stran: [1]