bankc -> RE: Primorke!! (26.3.2012 8:53:49)
|
Dobro jutro! Mene tale ura zdaj čist heca, zvečer nisem zaspana, zjutraj pa kar ne morem vstat. [sm=zaspan.gif] Sirenetta sej jaz tudi ves čas mislim, da bom tudi tokrat prej rodila, pol bom pa najbrž na istem kot ti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. kaže da je tvoji pupi všeč v mama hotelu in se zaveda, da ko bo prijokala na svet, da se bo marsikaj spremenilo [sm=smiley36.gif]. no sam da ne boš rodila pol na 1. april, ker ne vem, če bo vse verjele. bomo mislile da je prvoaprilska šala [sm=smiley36.gif] Drugače smo pa mi preživeli full lep vikend. v soboto smo lenarili [sm=smiley4.gif], v nedeljo so bili pa moji starši na obisku. in fantje so šli hodit naokol, z mami sva se pa zapeljali čez mejo v HM in sva nakupili mal cunj za starejšega. od kar smo na primorskem, mi raste ko kopriva. prej je vedno nosil eno številko po dve sezoni, sedaj ga pa sploh ne dohajam več. [sm=smiley29.gif]. in sem prav navdušena nad šopingom. še za poroko sem mu kupila srajčko s kravatko. ma bo pravi frajer. sam jaz ne vem kaj bom oblekla. sem ta vikend spoznala pupo, ki ima rok 17. aprila in je imela manj trebuha kot jaz. nič čudnega da so me nazadnje v sprejemni pri G vprašali, če sem prišla na CTG [sm=zmeden.gif].
|
|
|
|