Majuska -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (31.10.2010 23:10:18)
|
Hej, pri nas je bilo kar pestro ... Aleksander je zaspal na poti k babici, tako da je šel direktno v posteljo in smo obrnili vrstni red kosila. Midve z mami sva šli na grob, kuhali, čvekali - ugotavljala sem, da ni čudno, da si nisva kaj dosti blizu... Po kosilu in zbijanju po klavirju smo šli še do tašče, ker je Aleksander želel tja, tako smo šele zvečer prišli domov. Zlikala sem polovico gromozanskega kupa perila ... več se mi ni ljubilo, pa križ me je matral. Bom jutri. RR, žal mi je da slišim za nesrečo. Ampak hvala bogu, da dragemu ni nič. Moram se pa strinjati, da tile naši moški niso vedno spretni pri besedah - ko je imel moj nesrečo, mi je napisal sms v stilu "imel nesrečo, sem na urgenci". Madona, sem letela iz službe ko sneta skera, predstavljala sem si najmanj odprt zlom noge ... imel pa je le nekaj prask in zlomljeno kost v dlani. Grr! Lumpa, čimprej se pocajtajte - pa ostali bolančki tut [sm=pikapoka1.gif] Neboglasnica, upam da tudi tvoje tegobe čim prej minejo [sm=smiley1.gif] Almera, našemu fantu bomo za našega dedija povedali, ko bo primerna situacija - mi 1. novembra ne hodimo na grob, vedno dan prej, ker nikomur od nas ni do gneče. Bo že prilika. Nanka - pridna si [sm=bravo.gif] jaz še vedno brskam, kje bom našla material zate ...
|
|
|
|