nanka -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (8.11.2010 11:10:22)
|
Dan, da sev malo javim, imam pavzo med učenjem. V četrtek me čaka prvi izpit pa sem malo živčna, ker sem čisto ven padla. Nosaj junija ko bo zadnji, upam bom bolj spoščena. Pri nas nič novega, je samo posao, kuča, kuča, posao tako kot pri Populiski. Almera glede nesreč ne obupaj. Naša je bila skoraj dva meseca ponoči suha, potem pa je imela cel mesec nesreče, tako dnevne kot nočne. Enostavno je spustila in je imela mokre hlačke. Pa tudi kakala je v hlačke skoraj tri redne. No zdaj je pa že cel mesec spet OK. Lepo pove za kakanje in lulanje tako da ni problema. Samo da je sama prišla do tega. Sem pa cel mesec preoblačila poteljo, pleničke ji pa nisem dala. Mislim pa da ji jo dajejo v vrtcu, ker sem zadnjič prehitro prišla po njo ( na začrtku, ko je bila ene 14 dni v vrtcu ji je 2x ušlo in so ji kar plenico namontirale). Zdaj mi pa ne povejo več kako je ali jo še dajejo ali ne, se kar nekaj izmotavajo. Jim pa nisem nelsa plenic, tako da mislim, da ji dajejo vrtčevsko. Zdaj pa nazaj med knjige.
|
|
|
|