Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (22.9.2010 15:09:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ilatic..orng se mlati tvoj mož... ampak sorry jaz nikol nisem razumela tega..zakaj bi se nekdo želel tepst..mi je čudno, vem,..sem ful proti temu pretepanju in boksu in kik boksu in ostalim stvarem..just don''t get it... Sto ljudi sto čudi. Kaj naj ti rečem. Smešno je to tvoje vprašanje. Mene marsikaj čudi. Npr tvoj je rokometaš, če prav vem. Več poškodb od udarcev dobi na igrišču kot moj v ringu. Si to vedela? Tudi moj je igral rokomet pa se je žal zaradi poškodbe odrekel karieri. Je pač šel v drugo panogo. In pravi, da je tam bilo več nasilja :) Žal Pač ima to rad, tako kot moji dve hčerki. Živita s tem športom in ga obužujeta. To ni pretepanje. Draga moja to je šport. In če ti povem še pravi razlog zakaj me ni dosti na RR. Zaradi tebe. Zakaj? Ne vem. Zame si strašno negativna, vase zaljubljena oseba. Ko vidim tvoj post - mi postane slabo. Vedno se pritožuješ, vedno nekaj ponižuješ, vedno imaš samo ti prav. Pa si mi danes potrdila tudi to, da si strašno nerazgledana oseba, čeprav misliš da si jajca prijela za boga. Nisem tud jaz bog ve kaj. Sem samo človek z napakami tako kot ti. Jaz jih saj priznam. Pa to ni zdaj zaradi kickboxa. Amapk zato ker si me že 100_x_ prijela za jezik. No zdaj ti pa povem. [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] Ilatic, a ni bla tta mal prehuda? [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|