Majuska -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (25.9.2010 15:42:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Dan, za nami je pestro jutro, ker smo z Natko obiskali urgenco. Zjutraj so se drajsali po sedežni, Natka se je prijela za roko in začela neutolažljivo jokati. Se je držala za roko, ko sem jo prijela za prstke je začela pa jokat kot nora. Ja, nama ni preostalo drugega kot da jo peljeva na urgenco roko slikat, ker sem mislila, da si je izpahnila ali pa zlomila zapestje. So naju takoj vzeli noter, čakali sva pet minut in pride zdravnik, mu povem kaj je bilo in je ugotovila, da ji je glavica komolca izskočila iz pravilnega položaja in da to pri tako malem otroku ni nič nenavadnega, ker z leti mine. Imajo vsak dan vsaj pet takšnih primerov, ji je naravnav in to je bilo to. Je takoj premaknila prstke in smo šli. Tam smo bili točno 15 minut. Sem pa mislila da me bo kap, nam se pa čisto vse zgodi. Glede urejenosti, ja priznam sem ena tistih, ki ličil skoraj ne uporablja, jih nikoli nisem, se pa občasno naličim. Trudim se biti urejena, pa vseeno kdaj pa kdaj doma pristanem v razvlečenih oblačilih, pa na depilacijo tudi kdaj rada pozabim. Pač taka sem in to je to. Sem se pa odločila, da si bom kmalu omislila en tatoo, mogoče tudi dva. Mesto imam že izbrano, iščem še motiv in pogum, aja pa dobrega tatooverja. Ojej boga Natka ... tejle deklici se pa kar naprej nekaj dogaja [sm=smiley13.gif] zanjo [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Nanka, fino za tatu ... kam ga boš dala? let us know, ko izbereš motiv [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|