RE: kako bi izbrale (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


Hope2 -> RE: kako bi izbrale (6.10.2010 7:45:58)

IZVIRNO SPOROČILO: urška76


IZVIRNO SPOROČILO: carbene

A nihče pa ne gleda na udobnost stola? 



To se pa tud jaz sprašujem. Tisti stoli z ležečimi prečkami v naslonjalu znajo biti strup za hrbet. Midva sva si na netu ene stole ogledala, bila prepričana, da bova tiste tudi kupila, potem sva se pa v salonu usedla naje in bila takoj soglasna, da teh stolov ne kupiva. Na koncu sva kupila tele sicer natur in z bež usnjem in zgledajo veliko bolje kot na tej sliki. Pa še izredno udobni so. Sicer sva imela druge sitnosti z njimi ampak zdaj jih imava doma in že veselo sedimo na njih.


Očitno udobnost pomeni za vsakega nekaj drugega. Prvi stol od carbene meni žuli trtica, drugi stol od urške mene žulijo vretence na hrbtenici.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sprobano na obiskih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Splet.Ka -> RE: kako bi izbrale (14.10.2010 12:21:35)

Mi imamo kovinske stole - kovinske noge in zgornji del iz mikrovlaken. So zelo udobni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Ker lesena miza ni pasala zraven, smo nabavili stekleno (imeli smo težavo, ker smo potrebovali majhno, steklene so bile pa res ogromne).




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]