birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (10.10.2010 22:20:34)
|
Evo, jst mal pozna... Moj na šihtu, otroc spijo, mami pa RR. Kaj se spomnim da sem prebrala,hmmmmmmmmm.... Barbara, ti se pa čist preveč psihiraš[sm=smiley13.gif] A veš k pravjo da tist k se preveč živcira da nima mleka? Jst pa mislm da je pri teb res to... Napsihiral so te že vsi s tem in teb je zdej čist blokado naredlo... Mislm, glede na to da sva se enkrat pogovarjale o tem pri teb in da se spomnim kaj si govorila sem skor prepričana da so te čist živci zdelal. Zbolela si pa tud od vsega živciranja verjetno. Dej si vzem na izi, tamalemu dej flašo pa se že nehi sekirat!!! Pa še kakšne čepke si dej mal v ušesa[sm=smiley36.gif] da ne boš drugih preveč slišala. Pa če bo mleko prišlo bo prišlo, če ne bo pa ne bo. Kar se pa tiče Eli, vem, mam tud enga tazga kaskaderja doma... Kristi, ma ta je od hudiča[sm=smiley36.gif] Tolažba k ti zdej nič ne pomen verjetno... Bo bolje, res... Ko bo Eli mal večja in se bo že mal bolj sama igrala, ko bo mal bolj samostojna, k bo mal bolj vedla kaj je vredu in kaj ne... Bo čist druga pesem... Pol ti bo pa Irenej delu težave[sm=smiley36.gif] Sicer pa ponavljaš moje besede... Jst sem tud rekla, da bi raj mela vsaj dve leti razlike[sm=smiley36.gif] a se spomniš kaj sem ti govorila??? Sam kaj k se zarečenega kruha največ poje[sm=smiley13.gif] Sjmm, a veš kako rešiš težave z denarjem? Se o njem ne pogovarjaš... Dej reč tvojmu nej si vzame kak dan in o denarju ne razmišlja... Da čist pozabi na denar in finančne težave. včas se pol najdejo rešitve[sm=smiley1.gif] Sicer je pa tvoj priden, jst verjamem da se bo znašel[sm=smiley1.gif] Tamika, moje sožalje[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ne vem kaj naj drugega rečem,drži se...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|