birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (11.10.2010 12:15:03)
|
Čebela, jst mam celo dva taka medvedka... Sam aja, ti maš aprila rok... Za aprila se ti ne splača, za pol kak november, december pa ja. Itak se s tok starim verjetno še ne boš šla sankat in je čist brezveze nepremočljiv kombinezon kupovat. Ampak o je moje mnenje[sm=smiley1.gif] Urša, če sem ga pa res mela vrh glave[sm=hudicek1.gif] Sploh se ni niti mal potrudu ampak je samo pizdil, sej na drugi strani je bil moj in je še on mal porinu (kako se pa tole sliši[sm=smiley36.gif]). k tam je res smotan, moj fotr je lajno gonu, moj je pa sred šteng tisto postlo držu[sm=zmeden.gif] A veš da mi tud ni vseen da more revež piz.denje poslušat pa tisto težko pojstlo držat[sm=smiley13.gif] sej drugač se pa probam merkat, sam ne vem kako se bo ta vikend. A tvoj pa prav da kr sama odloči? Dejta se probat zment, čeprov men ime Teja ni slab. Maš pa pomoje isti problem k jst... Ti po dveh fantkih hočeš res eno posebno ime in še sama ne veš točno. Tko je z mano... Ubistvu je sam tole ime k ga mava zdej nekje zbranga tako da lohk rečem, evo, to je to[sm=smiley1.gif] Vse ostalo pa mi je lepo sam ne zadost[sm=smiley36.gif] Sem mu pa nazadnje predlagala ime Svit pa mu je čist mim. Tko da zaenkrat ostaja kar sva se zmenila, razen če kakega lepšega najdeva...
|
|
|
|