petrušk_ -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (12.10.2010 9:59:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Joj, ven me je vrglo[sm=hudicek1.gif] naša noč slaba, Kristi sam da sem šla tulila, spala sem ene štiri ure, sem zdej probala it nazaj pa mi ne uspeva. Tko da mam plan it peglat. Petrušk, sem napisala na dolgo prejle, pa se mi ne da še enkrat. Jst pa nisem zagovornik tega da se šele pri določeni temperaturi da svečko ali karkol že. Vsak otrok je edinstven in mama je edina ki ga zares pozna in ve kaj rabi. Ne vem pa a je svečka tud protibolečinsko sredstvo ker jaz imam samo calpol. Moji punci mata itak redko vročino (jo ma sam Kristi), večkrat pa ju kej boli. ne bodi tolk.....hmmm...napadalna......sj sm lepo napisala da vsak svojega otroka najbolj pozna in ve kdaj je pri vročini prizadet...za ene je že 37,5 noro visoka vročina s slabim počutjem.....sm vedla da se bo našla kakšna k bo napadla kar sm napisala...to je pač moje mnenje in mislim, da mam pravico do njega...zraven pa sem dopisala kar sem že prej rekla.... link si si prebrala??? vročina je naravni obrambni mehanizem telesa....če ga prezgodaj ubiješ se telo ne more samo boriti...
|
|
|
|