birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (13.10.2010 9:09:25)
|
Jutro... Naša nočka malo bolje kot včeraj. Kristi sicer je spala, žal v moji pojstli[sm=smiley36.gif] Pa glede na to da je bila še Neli pri meni... Petrušk, pomoje sva mele v pojstli glih en glih placa[sm=smiley36.gif] Predstavlji si kako se dve taki čmrli razkomotita[sm=jezicek.gif] zjutri sem se pa zbudila z bolj švoh glasom, pa grlo boli, praska, avč... Po dveh čajih je že mal bolj, tamalidve bosta pa čist srečni, tud če bom hotla kej zavpit ne bom mogla, ne gre[sm=smiley36.gif] Sem samo z bolj povzdignjenim glasom rekla dejta mir (k sta se cufale) pa me je tako bolel da tega ne bom ponovila[sm=smiley36.gif] Zdej grem pa dol še cunje pobrat in nove obesit, pol bova pa z Kristi se mal crklale k obe to rabiva... Urša, kaj pa če pokličeš in rečeš da ti železo zamenja? Ker če ga ne boš jemala boš ti utrujena in vsa zgonena, tko da to kar jemli. Vem pa kak je občutek ja, sem mela pri Neli ene ki jih nisem mogla jemat, pa sem jih zamenjala, tiste sem pa pol jemala brez problema... Kolumbo, zate držim pesti še vedno... Katjuša, jst pa mislm da ti upaš da se [sm=hudicek1.gif] ne bo ulila... Ampak glede na izkušnje pa si pomoje nočeš delat kakih upov... No, tak občutek mam jst... Pa dej hudič nared tisti test, doma ga maš, kaj ga šparaš... Bo šel čez rok[sm=smiley36.gif] Pa upam da bo [sm=rozacrtici.gif] A sem kej pozabila? Ziher sem, se opravičujem, moja skleroza dosega vrhunce[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|