črticaa -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (17.10.2010 12:32:00)
|
ojojojojoj živjo punce, ziher ste me ful pogrešale,... vidm da mam čist drgačne probleme k vi :) KOLUMBO LIH ZANČ SM MISLILA NATE,..SE TI JE (ups črke) zih ful kolcal, sam sm ti poj pozabila pisat :) kako naš najmlajši sopriimkar :) upam da se lepo rihtate dobila sem službo na RECEPCIJI, jej prspektiva za redno zaposlitev in možnost napredovanja do komerciale in kadrovnika :) najbolj mi je , najbolj sem vesela ,..sam žalost je ker nimam nobenega da bi se veselil z mano ali zame,... skratka z mojmu je spet kriza,..veliko razmišlam o tem da bi naredila vsemu konec in trpela zaradi svojih dejanj in ne zaradi njegovih besed,..ampak spet je tukaj dOMINK IN se4daj še ADRIAN,..tako da za1x vztrajam, žrem sama sebe, umiram od znotraj,... ni več dneva da ne bi bilo prepira in besed ki zelo bolijo,... tako da posledično je tudi mene skos manj doma,... ok ni treba brat :) sam enmu sem mogla povedat :) in tokrat ste to vi love u all,...za vaše komentarje in nasvete, čeprov učasih mal boli ker napišete kruto resnico :)
|
|
|
|