darilo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


anyta -> darilo (6.10.2010 9:15:37)

Ker vas je tukaj največ, vam bom postavila vprašanje. Čez dva tedna se poroči sestra, ki ji bom priča. Za darilo bom dala denar, rada pa bi sveeno, da ji dam tudi nekaj za spomin name. Ali imate kakšen predlog? Ne bi pa rad kupovala kakega porcelana ali česa takega.

Prosim za pomoč.




ribica. -> RE: darilo (6.10.2010 9:23:39)

Lahko izbeteš nekaj taboljših slikic iz vajinih otroških dni in daš delat foto knjigo. To je lep spomin.




čmrgelj -> RE: darilo (6.10.2010 9:35:57)

Ni dolgo tega ko sem bila tudi sama priča prijateljici in sem ji tudi dala denar, sem pa tudi imela željo da ji nekaj vstane od mene osebno, zato sem se malce poigrala in ji sestavila tri svitke, na prvega sem napisala čudovit verz, na drugega govor, in na tretjega pesmico v kateri sem ji sporočila koliko € po potovalo z njima na poročno potovanje.
 Imela sta pač željo in odprto poročno knjigo na kompasu in smo svatje tja vplačevali, ker pa ti tam ne dajo v roke nič konkretnega kot samo list da si pač plačal nič posebnega sem se poigrala sama.
Vsi svitki so bili spisani z lepo pisavo in pod pisavo sem dala vodni tisk metuljev, ki so bili povezovalna nit celotnega dogajanja, natisnjeno je bilo na bol trd barvan papir, te svitke sem zložila v leseno skrinjico, ki jih danes dobiš že zelo lepe za malo denarja.

No to je ena mojih idej.




anyta -> RE: darilo (6.10.2010 9:51:04)

Ideja s fotoalbumom mi je zelo všeč, je tudi meni prišla na misel, vendar nisem našla lepih slik iz otroštva, pa tudi veliko jih nimam, se zgleda takrat sploh nismo kaj dosti slikali.
O tej drugi ideji pa moram še premisliti...
Hvala obema.




Stran: [1]