Aptamil ADC ali Allernova???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


Sanija13 -> Aptamil ADC ali Allernova???? (9.10.2010 9:43:26)

Pozdravljene,

ker sumim, da ima hčerka (3 mesece) alergijo na KML (driska, krvave nitke v blatu-sem jih prvič opazila danes) me zanima, ali lahko sama začnem z Allernovo oz Aptamilom, ali moram počakati na P? V ponedeljek bom namreč poklicala in povedala za težave. Ali moram dobiti napotnico za testiranja,ali lahko kar brez?
Katera hrana je malo boljšega okusa? Se opravičujem, če je preveč vprašanj, pri prvem otroku teh težav ni bilo, zato pojma nimam...HVALA, LP




donat -> RE: Aptamil ADC ali Allernova???? (9.10.2010 9:46:48)

jaz bi kar že danes dala novo hrano. Kje pa je pondeljek??? komi je danes sobota!!!

drugače svojo [sm=duda.gif] hranim z BEBA od nestleja. pa sem zadovoljna.

lepo bodi




Sonček in poletje -> RE: Aptamil ADC ali Allernova???? (9.10.2010 16:10:10)

Ni vedno krivo KML. Naš mali je potrjeno alergičen na jajca, pogosto pri dojenčkih pa je tudi KML, soja in gluten. Ko sem jaz prvič opazila krvave nitke v blatu sem poklicala P in me je napotila na diagnostiko v bolnico, malemu so naredili kožne in krvne teste, kožni so pokazali A na rumenjak in beljak, krvni pa samo na beljak.

Kljub vsemu sem zdaj na dieti brez jajc in KML (dojim). Sicer pa mamica najbolj ve/čuti kaj je narobe z njenim otrokom. Jaz bi na tvojem mestu čim prej izločila potencialne alergene (tiste za katere sama misliš, da so krivi za težave) v ponedeljek pa takoj k zdravniku. Pa vzorec blata, kjer so krvave nitke vzemi s sabo, če boš imela kaj svežega. Jaz sem kar plenico nesla.




m_o_i -> RE: Aptamil ADC ali Allernova???? (9.10.2010 18:28:19)

o allernovi in ADCju je ze kr nekaj postov na tem forumu-malo poskrolaj pod svojo temo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ce pa ze, pa je ADC dooosti boljsi kot allernova




Stran: [1]