novembrke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porodSporočilo


Teni_ -> novembrke (1.8.2005 10:42:40)

Kako ste kaj? Evo mene nazaj iz pregleda. Sem malo zmedena. Po eni meritvi rok poroda 6.11.,po spet neki drugi meritvi rok poroda 12.11. Po moje rok poroda 10.11. Po mnenju in meritvah moje ginekologinje rok poroda 9.11. No,potem pa bodi pameten, česi lahko. Drugač je se bp. Teza ploda 895g, tudi vsi ostali organi so ok. LP,Mojca:nosecka:
amy26 -> novembrke (1.8.2005 11:24:44)

Lepo pozdravljena,
Ja sem ok, otroček lepo raste prav tako trebušček, s svojim dragim urejava stanovanje tako da imava zadnje čase kar pestro, danes nama končajo parket pol pa pride montaža kuhinje, komaj čakam.
Plodek ti pa zelo lepo raste moji ginekologinji se ni dalo izračunati teže ploda, pravi da je še težji in mal večji kot je rok pdp to je pa tudi vse.
LP
wawa -> novembrke (1.8.2005 14:21:15)

Ohooooj novembrke!

Da se vam še jaz malo javim, zadnje čase mi zmanjkuje časa, da bi brala, kaj šele kaj pisala na RR.

Jaz sem OK, mali ali mala brca 100 na uro, z :love: se poskušava spomniti kako ime, pa nama gre zelo slabo od rok, dobro da je še toliko časa.Malo sem gledala opremo za našega novega člana.........drugače pa nič novega tukaj na gorenjskem,

a ja razen tega da je blazno vroče;););););)

Do kdaj mislite delati, jaz vsakemu rečem dokler bom lahko pa sem naletela na že kar nekaj zgražanja, češ pa saj nisi normalna, da boš do konca delala:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Kaj ve menite o tem??
Teni_ -> novembrke (1.8.2005 14:29:04)

Ti kar delaj dokler lahko. Če se drugače vredu počutiš, pa če je sluzba ok in ti ne prinaša stresa, zakaj ne bi delala. No, jaz nimam sluzbe, tako, da sem doma. Lp,Mojca:nosecka:
Urša -> novembrke (1.8.2005 21:02:14)

Oj!
Tud jst sm mela danes pregled. Moja G je tko zlata in mi vedno naredi kratek UZ. Danes sem vidla tko luštkan obrazek, joj, sm bla čist v 9nebesa. Pa pohvalila me je, ker sem se od prejšnjega pregleda zredila za 1kg-sem bila prepričana, da sem se za ene 4. Drugač mam od začetka +2, samo glede na moje izkušnje iz prve nosečnosti, je pred nami en najbolj "redilnih" mesecev. :ups:
Me pa brca tko močno, da se zbudim tud ob 3h zjutri, ne vem kakšen ponočnjak bo to. Se nam bo čist ritem sesul glede na to, da Nika že od začetka prespi noč.
Mam pa probleme glede prebave. :hudicek: Mi je dala Prorektal, sam men se to tko upira spit... Ma kera kakšn fajn naraven nasvet?
Uživajte in čimveč vročinskih neviht vam želim, da se orng shladi. ;)
Teni_ -> novembrke (1.8.2005 21:08:17)

Pri meni je bil tudi 6. mesec v prvi nosečnosti najbolj redilen, pa najbolj se mi je sladko luštalo, ko se mi drugače sploh ne. Sem takrat pridelala 6 kg. Groza. JAz imam zdaj + 3 kg. Glede prebave pa ne vem, ker nisem nikoli imela problema. Lp,Mojca:nosecka:
wawa -> novembrke (2.8.2005 8:04:27)

Urša glede prebave, meni so svetovali laneno seme, kupi se ga v Merkatorju, v tistih rjavih vrečkah kjer imajo naravna semena, zvečer eno žlico pa je (menda) jaz ga še nisem poskusila, ker popijem zjutraj šalco nekofeinske kave, pa tudi deluje.......

cuma -> novembrke (2.8.2005 8:09:18)

Čau punce!
Včeraj sem se vrnila z dopusta ;)
Trebušček raste čeprav mi ljudje še vedno ne verjamejo, da sem v šestem mesecu. Tamalo dete je zelo živahno in brca tako, da se mi na trebuhu delajo hribčki :bravo: V petek imam pregled in se že veselim!
Drugače je počutje ok! Le malo vznemirjena sem .... ker se bova z :love: kmalu poročila!!!
Poročila se bova samo s pričama, potem pa bova za najožje frende imela piknik kar pri nas doma. Skratka: na easy in brez posebnih protokolov. Se pa že ful veselim!
Lepo se imejte in naj vas :duda: veselo brcajo :)- !!!
:nosecka: cuma
Stran: [1]