Kaj bi lahko to bilo??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


MatMaj -> Kaj bi lahko to bilo??? (1.8.2005 14:20:26)

Lep pozdrav!

Upam, da je samo trenutno in da bo minilo, ampak moram vprašat. Danes ponoči sem se med spanjem nečesa (ne vem česa) tako hudo prestrašila, da sem v trenutku sedela v postelji in me je nad popkom tako hudo nekaj zabolelo, da sem se potegnila skupaj v klobčič. Trajalo je vse skupaj 2 sekundi. Ponavadi me isto zaboli, kadar kiham. Kot, da bi me bolela kakšna mišica. Ta dogodek me nebi toliko skrbel, če bi čutila svojo bebiko. Se mi je že včeraj zdelo, da se manj premika, danes pa se še ni. Res je, da je danes točno teden dni kaj miga, ampak ker sem noseča prvič bom vprašala čisto vse kar me zanima, oziroma česar ne bom vedela.


Prosim za vaše odgovore in naj me nekdo potolaži, da je vse ok.:((





bena -> Kaj bi lahko to bilo??? (1.8.2005 14:26:07)

Mogoče ti pa dojenček pritiska na kakšen živec. Mene občasno ful boli desna noga, ko se mi bolečina širi od bedra do zadnjice. Ginekolog mi je rekel, da dojenčka nosim bolj zadaj, zato je ta bolečina najverjetneje posledica dojenčkovega pritiska na kakšen živec. Menda je to pogosto.




MatMaj -> Kaj bi lahko to bilo??? (1.8.2005 15:06:40)

Hvala lepa bena!

Lahko pa ti povem, da je zdaj, pol ure po tem ko sem to napisla začel brcat kot, da je na kakšni tekmi. Najman 9 krat zaporedoma na enem mestu. Zdaj se verjetno odloča kje bo naslenji udarec pogledal ven na maminem trebuščku. Pošteno me je prestrašil, kar solzne okice sem dobila, ko sem ga čutit začela...:((

Zdaj sem pomirjena9nebesa... Upam, da bo tako brcal, da bo kar veselje:sloncek::sloncek:, samo naj ne neha do konca leta.:duda::bravo::bravo:




Stran: [1]