juhica -> RE: Julijke 2011 (17.1.2011 15:53:44)
|
Tudi jst se ne bi upala na morje v zadnjem mesecu, tko bova šla pa več kot mesec pa pol prej, mogoče celo dva meseca prej, ker jst mam 26.7. rok. Ampak to seveda v primeru, da bo nosečnost tipi topi kot more bit, če ne ne grem nikamor. Ko sem bila drugič noseča, smo mesec in pol pred rokom šli v kamp Čikat na Lošinju, ampak mi je bilo teško spati na tleh, čeprav je bilo mehko, ker so me boki boleli... Letos bi pa šla v kak apartma v Malem Lošinju, čeprav se zna zgoditi, da bomo šli tudi kam bližje. Radi gremo izven sezone (letos si to še lahko privoščimo, drugo jesen imamo prvošolčka), ker ne marava gužve in jst mam težave z vročino, težko prenašam...če pa nikamor ne gremo bo tut čist v redu, edin ta starejši je precej zagnan... Ker meni je doma čist zakon, sončna terasa, vrt, bazenček napihnem, se s sosedi sprehajamo in kofetkamo, otroci se igrajo... Z dojenčkom pa bi šla v primeru, če bi bil ene par mesecev star, tm po treh, štirih mesecih mesecih... Suziiika, res je kar si napisala, ampak sem pomislila mal za hec, kako ti potem v eni minuti po izkazani ljubezni, nazaj zabrusi "Grda si!"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|