Anonimen -> RE: Februarke 2011 II.del (9.11.2010 17:47:38)
|
tamy82 vem sem tudi jaz, ko mi je osebno govorila in sem bla pri obek na obisk pa šturčki pogledat. Mene je dobesedno prizadelo. Pa sta obe rekli, da sta mi hotli to prišparati, ker sta vidli, da mi je šlo na jok. Zato ne rada berem tudi sama o tem ali govorim, ker nočem nobenega v strah spravit ali kakor koli. Samo to se dejansko dogaja. Me pa zelo boli, da se potem kaže prste na dekleta, ki so mela slabe iskušnje, češ da so razvajene in nevem kaj. Pa obe poznam zelo dobro osebno in vem, da niste neke razvajenke niti nista tako občutljivi. Sej tudi babca v MŠ je priznala, da prijazna porodnošnica je dojenčku ne pa mami. Da ne omeni, da so porodi obupni lahko zaradi osebja. Jaz pravim samo komunicirat bi mogli, jaz vrjamem da maš slab dan, pa nosečko boli, da jo je strah, da dabi toplo besedo. Sam nevem a te ženske, ki delajo na tem področju tko na izi rodijo da pozabijo[sm=zmeden.gif] Največ sreče maš lahko, če bomo mele porod s kakšno študentko, to mi je pa pred letom dni pritrdila druga sošolka, ki je rekla, da je res tista študentka jo res pedenala, da če nje nebi blo, da ne ve kako bi bilo. Da ostalim, se pa skos nekaj mudi nekaj nadirajo, žalijo oz. imajo nek nehuman humor. Jaz temu ne morem rečt humor! Zato imam nek negativen mnenje, da bi v ljubljani rodila, čeprav mi je dejansko najbližje, tko da vedno se še nagibam, če bodo popadki pa da mi ne bo voda odtekla, da bom šla drugam. Me pa res zanima, kdaj dejansko moraš do porodnišnice mislim, kakšna frekvenca mora biti popadkov? Ker tole na 5 min mi je mal pozno nevem. samo danes pa res nagaja forum
|
|
|
|