maurica -> RE: Februarke 2011 II.del (11.11.2010 9:57:01)
|
patrisha; hvala za zajtrk [sm=smiley1.gif] cukica; super, da je pri tebi vse OK [sm=bravo.gif] Pa [sm=bravo.gif] za vse preglede!! registrirana; fajn, da smo z delfinko na vezi in da vemo, da je vse ok. Tudi me jo imamo rade [sm=smiley31.gif] Dude; hmm, verjetno jo bova uporabljala, se pa strinjam, da ni potrebe, da jo ima [sm=duda.gif] skozi po ustih. Čim prej se bomo probali navaditi, da bo duda samo pred spanjem. No, to je teorija, kako bo delovalo pa bomo še vidli [sm=smiley36.gif] teyla; umetni popadki res niso fajn, ampak včasih so enostavno nujno potrebni, da ne pride do zapletov. Že tako se rado potem konča s CR, ker se bojijo, da ne bi otrok zašel v težave. Se pa strinjam, da jih včasih zelo hitro sprožijo, še posebej če je bolj gužva v P in se te hočejo "čim prej rešit" mene pa neki zanima; a ima katera od vas tudi občutek, da je otroček ne brca več tako močno? meni se zdi, da sem brce do pred kratkim ful bolj intenzivno čutila. pa zdej ne vem, ali se mi samo zdi, ali pa je to normalno. sem razmišljala, da mogoče otrok nima več tolko placa in se ne more več tako raztegniti [sm=zmeden.gif] sej jutri imam pregled, pa bom vprašala, ampak me zanima, če katera tudi podobno čuti ...
|
|
|
|