Anonimen -> RE: Februarke 2011 II.del (21.11.2010 18:06:12)
|
Kako ste kaj [sm=nosecka.gif]? Jaz sicer lenarim z nogo gor in se učim, ker imam v sredo izpit, jutri pa oddajo. Tako, da sem delovno pridna. Vidim, da ste kar veliko napisele, cas človek sploh ne more dohiteti. d´ori prosim posreduj mi kakršen koli kontakt od kolega na zs, ki si ga omenila, da se s tem ukvarja. Ravno oče mi je govoril, kako je sodelovec od firme stožil in dejansko mu res ni bilo nič treba, samo moraš najti pravega odvetnika. Sicer, je odvisno koliko časa se zdraviš in ostalo. Sem rekla, da se bom malo pozanimala, potem bom pa videla kako pa kaj. Drugače pa tista knjigica Življenje brez očal, jo imam doma. Popravici povedano, meni ni nič pomagala niti ostalim domačim (ne povejo bistva in dostikrat izvajaš napačno, potem se ti pa oči utrudijo in se ti še poslabša dioptrija) :( Ne jo kupovati, raje se jo sposodite in potem boste vidle kako pa kaj. Tudi z oftomologinjo sve imele debate okoli teh vaj, je rekla, če je dioptrija pridobljena je hudič, če je pa to še v kombinaciji z cilindrom, ni šans da bi jo ozravil ali zmanjšal. Sem pa slišala, za enega slovenca, ki vsako leto pripelje enega tujca v slo, ki je pogruntal vaje, ki res pomagajo, baje je velik uspeh pri kratkovidnih samo. Je pa ta tečaj zelo drag, za dva dni, mislim, da je okoli 300-400€. Da bi rekla, da dejansko deluje ne vem, ker nisem na sebi sprobala niti ne poznam nikogar, ki bi uspel spraviti dioptrijo na -0,25. Zato sem skeptik. Potem so pa še lasarske operacije, ki pa pridejo zopet v upoštev, če imaš 3-5 let konstantno dioptrijo. So pa zelooo uspešni. To pa preverjeno poznam kar nekaj prijateljic, venda je drago :(
|
|
|
|