vzgojiteljica tepe in kriči (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo



Sporočilo


lacoste7 -> vzgojiteljica tepe in kriči (3.8.2005 9:15:51)

Pri nas v vtrcu pa je ena vzgojiteljica, ki ima samo še 3 leta do upokoja grozna. Mamice pravijo, da samo kriči, menda jim da tudi kakšno okrog ušes, skriva copate. celo ravnateljica ji je že rekla, da naj se malo umiri, pa nič.

No in ta ženska bo jeseni menda imela mojega sina. Vse mamice smo ful proti njej. Zdaj me pa zanima ali lahko kaj storimo. Ponavadi v normalni službi, če ne delaš o.k. te odpustijo, kaj pa v vrtcu. Kaj bi naredili z njo, če se vsi zbunimo, da naši otrok pa že ne bo imela.

Prosim za nasvet, saj vem da ste med nami tudi vzgojiteljice.

Hvala.




darjatimci -> vzgojiteljica tepe in kriči (3.8.2005 9:32:10)

Mi smo pa imeli eno tako mlado vzgojitelico,ki pa se je zdaj čisto spremenila predvidevam da je dobila kakšen ultimat,ker so bile pritožbe, na srečo ni bila v jaslih.




muki1 -> vzgojiteljica tepe in kriči (3.8.2005 9:45:23)

U ****o, to pani kar tako. Jaz sem silno prepričana, da bi naredila vse, kar je v moji moči, da ta vzgojiteljica moje Neže nebi dobila v roke. Zdaj na kakšen način nevem, verjetno pa bi se oglasila pri njeni nadrejeni na eni debati.




Marogica -> vzgojiteljica tepe in kriči (3.8.2005 10:11:29)

Naj se gre nekdo še nekrat pogovorit v imenu staršev z ravnateljico. Če vas bo več, bo ravnateljica mogoče reagirala drugače in se pogovorila z to vzojiteljico.
Drugače pa je to lahko resen problem. Moj ta večji je imel prejšnje šolsko leto vzojiteljico, ki je imela 1 leto do penzije (sedaj je že upokojena-hvala bogu). Njej se je kar videlo, da nima nobenga interesa in potrpljenja več. Kljub temu, da sem velika zagovornica vrtcev, sem se včasih počutila skrajno neprijetno, ko sem našega pripeljala v vrtec. Predvsem zato, ker je naš fantek zelo živ in vedoželjen in skoz sprašuje(za nekoga celo gnjavi).
Probajte se pogovorit.




m jana -> vzgojiteljica tepe in kriči (3.8.2005 12:53:34)

Se strinjam z Marogico! Poskusaj se pogovorit z ravnateljico!
K sreci nimamo teh tezav!




lacoste7 -> vzgojiteljica tepe in kriči (4.8.2005 9:06:19)

Punce hvala vam. Sem pa danes šla v vrtec vprašat in na srečo ne bo pritej vzgojiteljici. Ji je za las ušel, ker je rojen 4.1, če bi bil pa 31.12. pa bi jo imel. Sem si kar oddahnila.:bravo::bravo:




Stran: [1]