smarnca -> RE: Oktobrčki 2010 (23.1.2011 12:51:11)
|
malaneli vprašam še tasta pa ti javim :). drugače se pa vidmo v Celju na kafetu! pokora sta pršla tašča pa tast za par dni, pa je tašča pazla maladva, z možem sva šla pa smučat. smo bli pa še z enimi kolegi skupi. Črt je bil res priden, sem mu dala za jest zjutri pol smo ga pa napokal v vozeka pa je spal po 4 urce, midva se pa tudi nisva več kot dve uri smučaka...moja kondicija je na minimumu, so me tooook pekle noge. brez veze, komi čakam, da začnem mal laufat pa rolat, pa kej dobrga za svojo rit nardit. jst mam še zmer 5 kg plusa, sam zdej se ne sekiram zarad tega.važno je da je mleko pa tut če pol prasca pojem zato :). turno? uf, jst nisem zato. verjamem, pa da je tut to uživancija. drgač pa so itak tašče pa mame zakon, kar se tiče varstva...no al pa tut kolegice sej otročki na zraku pa še, da se jim rit trese najlažje zaspijo. tk, da kr prepriči tvojga pa šibite, ker je res taka idila pa tišina, da se kar mal spočiješ na snegu. hitr se znebi tega mastitisa!!!!!!! hvala bogu, se meni mleko tko fajn dela, da ni nkol več, kot bi ga Črt hotu met! smo mel pa take in drugačne prigode na smučariji. kolegu zadnji dan ni hotu avto užgat, pa ga je frend pršu iskat z avtovleko, nama je pa klučavnca šla falit na trugi in sta pol z izolir traku na 4 mestih zalepla.....smo se tko vozl domov, kot da bi se s kamionom pelal. tk je bučalo. me je blo prov strah na začetku, pol pa itak vidiš, da bo zdržalo pa da je vse ok. jst pa Črta oblečem v bodi s kratkim rokavom pa pajaca čez pa sam pod kovtr. v sobi mamo okrog 20 stopinj. nobene vreče čez. se mi zdi, da se je na smučariji ravn zarad tega, ker je blo pretoplo v sobi zbujal pa brcal kovtr iz sebe. kokkrat sem ga dobila zjutri nepokritega... tinaaleks dobr tek, pa mmmmm fina južna. jst sm to v srednji šoli pri teti jedla full krat...no verjetno mal drugače. v palačinke je zavila špinačo pol pa čez polila z haše omako pa v pečico. aja to sem hotla še vprašat, kdaj ste otroke dali prvič na smučke?
|
|
|
|