mamamajča -> RE: Oktobrčki 2010 (11.3.2011 8:19:38)
|
Jutro! Anju, kako je T? Moj Mark je včeraj tudi spal v vrtcu, ampak zato, ker so zdaj v tem lepem vremenu začeli hodit na res dolge ture- prej so samo divjali po igrišču. Tako da ga kar vrže. spanje dojenčka- jaz sem nehala iskat razloge potem, ko sem preizkušala že vse- spalno vrečo, spati sam, spati pri meni, flaško, calgel za zobke in 1000 in eno stvar.... pa še vedno nisem poštudirala. Potem si je pa kar naenkrat ustvaril svoj ritem in zdaj spi natempiran na minuto. Tako da se nama je na srečo vse porihtalo. Tako mi ugaja ta njegov ritem, točno vem, kdaj bom lahko kaj delala, če je treba kam it, si z lahkoto vse splaniram, ker vem, kdaj bo zaspan. majabar, kako sta vidva? kako je s polivanjem? A je še vedno prisotna kri? Nikakor si ne morem prdstavljat, kako ti je, mislim na vaju in držim pesti, da se vama čimprej porihta. Mogoče je dobro, da bosta lahko kmalu začela z gh, boš lahko takoj ugotovila, če gre za kako alergijo in bo potem mogoče lažje. A veste, da je za danes napovedano do +++++17?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|