3x mami -> RE: Oktobrčki 2010 (13.4.2011 9:48:30)
|
zdaj mu dajem planika sir. mu je vsec - par kosckov, ki jih prej s prsti potlacim, da je cisto mehko. sem probala tudi nanoskega (meni je zelo vsec, pa si ga kdaj privoscim), pa mu ne gre tako. vremscico imamo v planu za en nedeljski izlet. sam bi bilo boljse pocakat kak oblacen dan, ker tole sonce je ze prehudo. pa se ena stvar me skrbi - klopi. tam jih je precej, baje. mogoce ves, ce so okuzeni? drugace bi sli gor jeseni, ko zahladi. grejo pa jeseni tudi z vrtcem gor (tisti predsolski) - in ta mali komaj cakajo, da bodo na vrsti. kaj pa nanos? je pot gor bolj v senci al je na soncu? se zelo dolgo, kar sem bila gor. no, prvi cilj je slavnik, pa bomo vidli, kako gre. potem pa naprej. do krnskega jezera al pa do triglavskih jezer. z mojim zelo rada hodiva v hribe, pa bi rada, da se tudi mali tega navadijo. danes bomo pripravili ruzak za jana. potem pa upam vsak vikend kam (ni mi vsec guzva na obali za vikend...). komaj cakam. vsak s svojim ruzakom (jaz bom nosila malega). a bomo hecni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] so pa sli ta vecji z vrtcem na enodnevni izlet v tatre, na eko kmetijo mahne. vecji je cisto navdusen, mi je ze rekel, kdaj bomo sli vsi skupaj spet tja. imajo tudi domac sir. pikice. kaksne barve pa so? lahko probas tudi z ribjim mazilom.
|
|
|
|