Najki -> RE: Novembrski malčki 2010 (5.1.2011 11:28:45)
|
rajsi babyvac vzemi. elektricni je mende bolj svoh od ustnega. pajac nas je imel AD in skos vneto kozo, to smo resili, ko smo pravo mazo nasli, v enem tednu. Alergije same je za mleko in psenico prebolel pred prvim letom. Jagode lahko sem pa tja ksno poje, predno dobi spet AD. Koscicasto sadje bomo letos se enkrat probali ob sezoni, seveda samo bio. Jajca pa do ene 3. ali 4. leta ne bo prebolel, pa se potem bo verjetno preslo v alergijo na cvetni prah in dlako ipd. Junija imamo kontrolo. Cepljen pri enem letu je moral biti na PK, ker je precej alergicen in je cepivo na osnovi jajca. Imamo pa sem sum na alergijo na orescke, pa bomo tudi videli junija. Na zacetku smo imeli problem le z alegijo na mleko, ker je bil v glavnem na AM, to smo hitro resili z aptamilom ADC, potem se je tudi AD zelo izboljsal. Samo mi nismo imeli neke simptome v blatu, nam je slo vse na kozo. Samo je trajalo predolgo, da so odkrili in potrdili alergijo in sploh predlagali ADC . Fora kapice po kopanju je po moje v tem, da se otrocek v banji ful shladi in skozi glavico izhaja najvec toplote, zato ga je treba dodatno oblect, da se lazje segreje. Ker laski se itak hitro posusijo ali pa jih sploh se ni, tako da to res ne more biti problem. Pa po kopanju 3 ure ne sme it ven. Jaz ji dam v nosek par kapljic FR v vsako nosnico, potem pa z babyvacom ven potegnem. Ce je treba, ponovim. Pred BV pa sem ji nalila not tudi do 4 FR. FR ne more biti prevec. Jaz ji dajem na hrbtu leze in gledam, ce golta ali izpljune skozi usta, takrat so poti proste. nasa beba to pa je res skrajno nesramno... a ste v bloku? kateri vozicek pa? upam da najdes krivca in cimprej urihtate voz. november poskusi najti ksno zavetje pri hisi, pa ga samo tam pusti na zraku. Tako imam polne dojke danes, da tamali mleko ze skoz usesa gleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|