kapesanta -> RE: Novembrski malčki 2010 (26.1.2011 19:59:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla.... IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku [sm=zmeden.gif] . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat. tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo? saj si napisala da je 7x v enem dnevu... a ni to zadosti pri tej startosti?? KAr se tiče sitnobe, pa ne vem pomagat, Ana tudi prej zaspi sama s popravljanjem dudice, kot pri meni na rokah. Če pa je dojka prazna tako opleta z glavo, da me čudi, da ji ni že odpadla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] men je 7x čist mal, glede na to, da mi je še en dan pred tem sigurno 15 če ne večkrat (cca 1-1,5 ure), čudi me predvsem to da je kar presekala, ni postopno zmanjšala....
|
|
|
|