nejka000 -> RE: Novembrski malčki 2010 (10.2.2011 8:08:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Tud meni se je migrena začela že v OŠ. Zdaj, ko gledam nazaj, mislim, da je prišla nekje pri 14ih, skupaj z M in s puberteto. Tud jaz sem večkrat mogla sredi pouka domov in spomnim se, da mi je bilo enkrat tako slabo, da sem zdržala do doma in nato bruhala pred hišo. Res hudo. K homeopatu pa hodim že enih 6 let. Najprej sem hodila na Jezersko k dr.Hriberniku in on je imel res odlične rezultate. Ko sem prišla k njemu, sem imela migreno že po 3x na mesec. On je poskrbel, da je bilo že po 3 mesecih za 80% bolje. Na koncu tudi po celo leto skupaj nisem imela napada. Ko sem bila noseča z Lano, je nisem imela niti enkrat. Potem je pa ta človek tragično umrl in vse njegove kartoteke so bile prenešene na dr.Krevla v Lj. On me je zdravil z istim zdravilom, ki pa je nehalo delovat. Šele zdaj, po nekaj letih sva našla pravo zdravilo in zdaj mi spreminja le še jakost. Do tega poroda je bilo kar ok, takoj po porodu pa z istim zdravilom katastrofa. Ne vem, ne razumem čist tega, ampak mi je s temi zdravili dosti bolje. Tudi če imam migreno, je glavobol manj intenziven in le redko bruham. Če je to to, mi je ok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . jutro! Majchi kam hodiš k homeopatu (kje v LJ je to?) in če je vredu?. Jaz grem na kitajsko če bo kaj pomagalo. Sem bla že pr dveh in brez učinka. Mam pa take napade migrene da obležim v postelji za dva-tri dni. Sedaj po nosečnosti me je to 2x doletelo in sem mislila da bom umrla, nisem mogla vstat, nisem mogla hodit, praktično ne morem nič ko me zagrabi.
|
|
|
|