Valentina85 -> RE: Novembrski malčki 2010 (18.2.2011 22:47:37)
|
Živjo punce! Po dolgem času se javljam. Preoblela sem gnojno angino, k sreči je imel takrat moj dopust, da je lahko skrbel za Hano. Potem je pa še on dobila vnetje očk, ker s spiranjem s fiziološko ni bilo nič boljše nama je dala P kapljice in je sedaj boljše. Je pa začela hudo kašljat vsako noč-tam proti jutru najbolj, pa tak suh kašelj, komaj se je reva izkašljevala. P je rekla, naj počakamo še kak dan če bo boljše, saj drugače vročine nima. Nosek ji redno čistim, vendar še vedno kaj ostane noter. Do danes sem ga čistila z aspiratorjem livingLAB na baterije, pa je ful malo ven potegnil, danes sem se pa razjezila, ko sem videla smrkelj, aspirator pa ga ni potegnil ven in sem šla v BC po baby vac in ga ne menjam več. Tudi če imam sredi sobe sesalec, me ne zanima, za pikico vse, naj ropota sesalec, samo da je nosek čist. Lahko rečem da sem vrgla stran skoraj 50 eur z nakupom aspiratorja livingLAB in je res zanič. Na FB ste mi proti kašlju svetovale, dvignjeno vzglavje, vlaženje prostorov,čiščenje noska. Kaj pa drugače a dajo pediatri kaj tako malim proti kašlju? V torek imam pregled, takrat naj bi jo tudi cepili sam bomo kar prestavili, imam v družini preveč slabe izkušnje s posledicami cepljenja. Lep vikend, pa čim več sončka
|
|
|
|