emma83 -> RE: Novembrski malčki 2010 (23.2.2011 20:53:45)
|
Dete spi že od pol sedmih. Pred spanjem sva se na tleh igrala in sem razpostavila vse pliškote okoli njega, da se malo premika okoli, ma mi je skoraj zlezel na laminat, se kr z nogicami odriva in gre v rikverc na hrbtu. Je bil pa ful dober, ko se je s pliškoti kregal, ker ni mogel ene ogromne krave premakniti in je skoraj renčat začel od hudega. Je pa ob pol osmih še spil flaško, zdaj pa upam, da potegne do polnoči brez flaške. bejo Liam je star že 4 mesece (nimaš tickerja in ne vem koliko je stara Ajša ampak predvidevam, da je blizu 4-ih mesecev, ne da se mi iskati seznama) in še vedno ponoči zahteva flaško vsaj 1x ampak pri njemu je tako, da ima več obrokov, ki so količinsko manjši, cca. 120 ml, včasih še toliko ne spije. Ponavadi imava tako, da zaspi do 8h, če ima pred tem zadnji obrok okoli 6.30 se mi bo prvič zbudil okoli 11h in potem spet čez 4 ure. Sicer sem pa nekje prebrala, da če dojenčki prespijo prvo rundo nočnega spanca 5-6 ur, se to šteje, da prespijo noč. No to zame ne velja, ker meni noč pomeni cca. 8 ur v kosu ali več. Ful mi je všeč, ker se je debata tukaj razživela, sem prav pogrešala čvekanje. Ostale bi se tudi lahko kaj oglasile. Če se pa na FB zmenite za kakšen dejt, dajte še nam tukaj sporočiti. Grem naprej gledat Gossip girl.
|
|
|
|