emma83 -> RE: Novembrski malčki 2010 (21.3.2011 19:37:05)
|
Čer. Mi se imamo fajn, mali vsak dan bolj napreduje. Imamo že 3 obroke GH, ostalo je flaška. Je pa v noči s sobote na nedeljo imel rahlo povišano temperaturo, tam 37,5 stopinj. Ne vem kaj ga je metalo, tolažim se, da so zobki ampak jih ni na spregled (še). Sem pa zadnjič srečala cimro iz porodnišnice in njen mali ima že 2 zobka, dobil ju je pri 4-ih mesecih. sara pia jaz sem začela s Hippovimi kašicami in sicer s tole, potem pa še jabolčno in banana-breskev. Kašice sem mu najprej dajala ene 14 dni, šele nato sem začela z uvajanjem zelenjave. Liam je bučke, krompir, cvetačo, korenček, jabolko in hruško. Sadje skuham, pretlačim in zgostim z 2 žlicami riževih kosmičev, dobi ga dopoldne. Za kosilo dobi zelenjavno kašico, vse kombiniram s krompirjem. Kuhano zelenjavo spasiram s paličnim, dodam malo AM in ponavadi še žlico kisle smetane za okus. Poje pa približno za veliko kavno šalico, to je tam cca. 120-150 ml. Aja polento je tudi že dobil pa mu ni všeč. Jaz uporabljam kar tisto plastično žličko, ki smo jo dobili v darilnem paketu v ljubljanski porodnišnici. aleunam sem te kar malo pogrešala. Kako sta? Mali že spi, jaz pa visim na netu. Moram še skuhat za mojega, ker ta teden dela popoldne ampak se mi sploh nič ne da. Jaz bom v sredo popoldne verjetno v BTC-ju, če je katera za kavico, se lahko zmenimo. Več bom pa vedela jutri.
|
|
|
|