november2010 -> RE: Novemberke 2010 III. del (26.11.2010 11:32:10)
|
Dan! hranjenje - mi smo tam nekje do 90ml... zadnji obrok je recimo pojedel pa samo 50ml, tako da čist odvisno.... ima pa mali ful probleme s prebavo oz. vetrovi... čist skoz prdi in se napenja, kaka pa tud ful, ima skoz po malem drisko, bava blata je že ves čas čisto rumena. Poleg tega ima tud probleme s požiranjem in morva ful kupčke podirat med hranjenjem, ker se revež kar davi - pa sem sprobala že kar nekaj različnih flašk, pa je povsod isto.... pol pa zarad tega še bruha, tako da mu gre hrana iz vseh lukenj ven.... sem kupila aptamil proti polivanju - je ful gost in ma mal manj problemov s požiranjem, ampak s prebavo pa še vedno - joka vsakič ko prdne, blato pa je nekako normalno - ni driskasto in še zdaleč ne trdo..... mu dajem zdaj biogaia kapljice, bomo vidl če bo kej pomagal. skratka cel doktorat iz mleka in prebave - po moje bom še kar nekaj denarja stran vrgla, da najdem tapravo formulo, ki bo adamu najbolj odgovarjala.... še dobr da v pondelk patronažna pride, da se mal z njo posvetujem, pa še v četrtek imava posvetovalnico, da se še tam mal z njimi pomenim. mal me skrbi tud tale moja čišča - zdaj je že take rjavkaste barve, ampak je tak ful neprijeten vonj - vem da ima čišča nek značilen vonj, da pa ne sme smrdeti.... sam ne bi mogla zdaj lih meje določit a je to sam ta vonj al smrdi... :S
|
|
|
|