rina22 -> RE: Mariborčanke 15. del (22.11.2010 6:56:04)
|
jutro [sm=smiley1.gif] sem včeraj pozabla povedat - v soboto umivam T in ji probam, če ma kaki novi zobek (ker se res fuuuuuull slini in nekaj jo je spanec matral), pa odkrijem 3 nove štirkice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tak da ma zaj vsega skup 12 zobkov [sm=smiley1.gif] Jaz pa sem že bla na orbitreku [sm=jezicek.gif] Sem pretekla 3 km [sm=bravo.gif] OK, vem da ziher kaj laže, ker tak natančen po moje lih ni, ampak nekaj pa je [sm=smiley2.gif] aha, pa še BB: - Zlatkovo obnašanje je tudi meni čisto mimo.. Pol pa še izjavi, da je on vzor otrokom [sm=zmeden.gif] Pa daj, če se bo meni mala kdaj tak obnašala.. Ne vem, no. Nem glih zadovoljna [sm=zmeden.gif] Pa še to - tako obnašanje za nekoga, ki je stra 27 let?! Ja, pol pa se kdaj pa kdaj vprašam, če sem jaz malo čudna, ali živim v napačnem svetu [sm=zmeden.gif] - Za Gena sem tudi jaz vesela, da je šel nazaj not[sm=bravo.gif] Mi je pa nekak čudno, da ma tako ženo, ko je Nana[sm=zmeden.gif] Se mi zdita ko dan in noč. Ne vem.. mogoče pa res ni glih takšen, kot se kaže?? Predvidevam.. Ker z nekom takim zdržat, ki je kot Nana.. omb.. Ženska res bluzi 100 na uro[sm=zmeden.gif] Meni se je pač zamerila s tisitmi njenimi izjavami, ko smo tak vsi lahko vidli, kaka je, pol pa se nekaj uboga dela [sm=zmeden.gif] Ja, da pa je Angelci lahko nazaj zabrusla, je pa niti ni mogla prav pogledat, ker je Nino gledala. Tak lahko tudi jaz komu kaj rečem [sm=smiley36.gif] Pa se je spet pokazo njen obraz.. - Komentatorji pa.... včasih majo pametne, včasih pa take, da se zbruhaš[sm=smiley13.gif] Tak ko Ivo, da se Igor piše ****ris [sm=zmeden.gif] Pa daj, na take nivoje se spuščajo vsi, da adijo[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|