elevitka -> RE: Mariborčanke 15. del (22.11.2010 11:26:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...? Jaz. Začeli 2.9.2010 z 11m. Danes je v jaslih po treh tednih, pa pred enim mesecem je bil dva tedna doma - tak to izgleda, na žalost. Uvajanje: 3 dni, vsak dan sem ga pustila dalje, po 2 tednih pa je tam že spal. Po prvem tednu mu že nisem tak hitro, kot bi on želel, obula copatk, da bi šel not (k punčkam - se igrat). Jok: sem 100% jokala 3x več, kot on. no mi smo uvajali z 13 meseci- in smo več doma kot v vrtcu od septembra do sedaj je bil mogoče vsega skupaj 3 tedne tam-plačamo pa -5€ manj za hrano ???? navadit se ne more na vrtec ker je več doma kot tam in joka cele dneve baje-ko pridem po njega kak me zagleda v jok (češ si se le spomnila prit pome) in me skoz lupčka, pa bog ne daj da ga dam dol iz rok, tud ponoči ima travme zarad tega in se dere da joj....najraje bi ga izpisala ker se po 3dneh vrtca spet z nečim okuži tam in smo doma 2 ali tri tedne... saj se ne more navadit na vrtec....
|
|
|
|