rina22 -> RE: Mariborčanke 15. del (22.11.2010 13:22:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane [sm=smiley13.gif] Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj [sm=smiley1.gif] Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? glede varuške - držim pesti za vrtec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] drugače pa varuško boš vsak dan rabla al kak? no ker če ne boš vsak dan rabla, ti lahko jaz kdaj pomagam, dokler ne bom dobila službe vadba - ja, tja bi šla, ja. Za plavanje se še nisem odločla, ampak po vsej verjetnosti bom hodla v Pristan, ker je pač najbolj poceni in tam imaš res občutek, da si tam zato, da plavaš, ne pa poležuješ na ležalnikih. ufff rina privat varuške imajo zasoljene cene (med 200-300 €) meni je to več kot preveč- razen če najdeš kako staro ženičko... vem, elevitka. zato pa upam, da dobim vrtec. ne vem še, kaj bom naredila. na koncu bom jo mela doma do septembra. pa pol upam, da bom vsaj takrat dobila vrtec [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|