rina22 -> RE: Mariborčanke 15. del (24.11.2010 7:16:58)
|
jutro [sm=smiley1.gif] spali smo ok, T še vedno spi. Upam, da bo toliko zdržala, da vas pokomentiram [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sicer pa rina in Majakla, ko sta iz Brezja, bi se me lahko kdaj dobile, sta mi bližje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Seveda tudi druge dobrodošle. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] super ideja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sem takoj ZA [sm=smiley1.gif] majakla, bi prosla za recept [sm=smiley1.gif] matcar, super za uspešno opravljen pregled [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za Saša BB - Sandra RES pretirava, AMPAK.. sem včeraj, ko sem jo gledala, spoznala, da sem enaka [sm=zmeden.gif] Tak da... hm.. včeraj sem nekaj pametovala o njej, zdaj pa, če dobro premislim, sem res taka, kot ona. Saj veste - edinke [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Mislim, dobro takih res ne delam, ampak ko se npr. z mojim skregava, pol že. Pa čustvena sem tudi prekomerno, kot ona. Ma ja, no, tudi taki moramo živeti, ne? [sm=smiley2.gif] blueberry, čestitke za obletnico [sm=smiley1.gif] Jaz tudi za v MB ne vem svetovat, na žalost, kam bi šla jest [sm=smiley13.gif] Ker sva lani tudi midva o tem razmišljala [sm=zmeden.gif] tejči28, dobrodošla [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tasa, jaz še tudi nimam izkušenj, kak je voziček z malimi kolesu po snegu, samo po moje ne more biti tak slab.. Upam, da se ne motim [sm=smiley1.gif] hvala vsem za predloge, kaj speči [sm=smiley1.gif] sem včeraj se končno spravla in naredila ruske kučme. dela sem mela, da joj, tak da sem jih delala prvič, zadnjič in NIKOLI več, upam, da so vsaj dobre [sm=zmeden.gif] to pecivo sem nameila delat že, ko sem bla [sm=nosecka.gif], pa se nikoli nisem zraven spravila. saj se mi včeraj tudi nekaj ni dalo, samo sem si pol mislila, da bi blo fajn, če bi to nesla[sm=smiley1.gif] pa sem se spravila delat [sm=smiley1.gif] kak ste ble včeraj pridne s čvekanjem[sm=bravo.gif] tak da vsega tak nisem mogla prebrat[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley9.gif]
|
|
|
|