Vloga za znižano plačilo - spet (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo



Sporočilo


PIAF -> Vloga za znižano plačilo - spet (4.8.2005 13:21:33)

Oddala sem vlogo za znižano plačilo vrtca. Nikjer ni polja, kamor bi lahko napisal, kakšne kredite imaš, zato jih pač nisem vpisala, le avto in njegovo vrednost.
To pomeni, da mi bodo na občini izračunali, v kateri razred padem za plačilo kar tako na osnovi dohodninske odločbe? Kaj pa krediti? Saj jaz nimam od kod vzeti 48.000 sit za plačilo. Toliko sem si namreč sama izračunala po lestvici, ki je na internetu.
Zdaj sem še v porodniški in vsak mesec do nule porabim denar, kje naj dobim še za vrtec - druge možnosti pa nimam za varstvo? To pomeni, da bom iz meseca v mesec v minusu....:zmeden:




moščanka -> Vloga za znižano plačilo - spet (4.8.2005 14:23:43)

Hojla!

Minuto nazaj sem ravno sama rabila to inf.Sem poklicala v računovodstvo vrtca kjer so rekli naj pošljem ftc kupoprodajne pogodbe o nakupu nepremičnine ter naslovim nanje.
Takoj padeš avtomatično v nižji plačilni razred.

Na poli pa dega res ne piše nikjer. Tako se lažje dobi denar not, a ne? Če ne piše ne veš.

pa- pa





lacoste7 -> Vloga za znižano plačilo - spet (5.8.2005 8:35:16)

Živjo,

V našem vrtcu smo to tudi že spraševali, pa žal naša občina ne sponzorira nič več v primeru takšnih kreditov.

Očitno je ful odvisno od občine. No pa pri nas itak goljufajo, saj otrok star 4,5 let trenutno plačuje polno ceno tako kot dojenček. Svinarija!!!




elizabeta p -> Vloga za znižano plačilo - spet (7.8.2005 23:01:39)

Midva imava pa drugačne probleme. On je v bolniški, pa mava trajnike in jaz grem zdaj na visoko šolo pa bom mogla okoli 100000 plačat pa še šolnino vsak mesec in sem kar v okenček za posebne socialne razmere vpisala. Pa bomo videla kaj bo.




Stran: [1]