Anonimen -> RE: Avgustovke 2011 (12.7.2011 11:48:41)
|
no, jaz se pa lahko pohvalim, da sem 0,5 kg shujšala. vročina me zdelava, pa je verjetno to.. sicer pa na pregledu danes nič novega. pol ure so rabli, da so mi izmerili težo in pritisk, ki je bil mimogrede danes 165/100. to pa iz razloga - zjutraj ko smo odhajali (deco sem "morala" pelat k tašči, ke se je mož tako zmenu), nam je pobremzala mačka, pa smo jo vse 3 lovile po dvorišču. jutranja rekreacija...[sm=smiley36.gif] no pol sem pa še eno uro čakala, da mi je dohtar z metrom izmeru trebuh (38 cm), pa z unim lesenim tulcem poslušal bebico in sva opravila. ne vem če sva vsega skupaj izmenjala 5 stavkov. [sm=zmeden.gif] čez 2 tedna pa nazaj, upam da bom takrat že dobila napotnico, ker berem, da jih nekatere že imate.. jutri čakam priliv (pomoč ob rojstvu otroka), da si bom lahko dokupila, kar mi še manjka od opreme (blazinice in nedrček za dojenje, tetra plenice, pa une povijalne za kolke, pa flaške, pa še enih par malenkosti...). pa zase seveda za v bolnico. da me ne bo tamali/tamala (še ne vemo kaj bo) slučajno prehitel/a. LP
|
|
|
|