|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (6.1.2011 22:10:46)
|
čer! popoldne je blo pestro k sam šit...smo mau raztur k smo ga nardil dopoldne po kopalnici in seveda še povsod drugod pospravl...k Maj je raznesu une plate stiroporčka čist povsod[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]....pol smo na brzake skuhal, pol smo bli pa k enim sosedom še mau za nov let povablen...pa je bla pol9 k smo domou prbremzal KOLUMBO....MAMA KOLUMBO...AJ EM VERI SORČI......JZ MAM 5 OTROK DOMA IN TA NAJSTARI JE NAJHUJ , SPLOH NA MOMENTE K SE NA LANČICO SPOMNE IN GA SKOR RAZNESE OD JEZE IN OBUPA...UPAM, DA MI OPROSTIŠ...SAM JZ SPLOH VEDLA NISM D MI JE KAK GSM ZVONU..K PR NS K JE FUL HAUS...JE NOR HAUS[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] sunny...super d je vse ok, čakamo skupaj s teboj na poletnega navihančka!!! katjuša.....super d ste super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], pa važn da ste po ta velkem zdravi, vidim d uživaš v službi in s svojimi sončki, tko se dela , bejba[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] urša.....lepo, da si se oglasila, nas je res skrbelo....sej ne vem kaj naj vam še pošljemo.....naj velja...slab začetek...dober konec...upam, da bo kar najhitreje okrevala mala junakinja in se boste nacrkljali vsi povprek še na rezervo, pa, mami...bodi močna, zase in za princesko...mi pa bomo močni zate in za vas!!!!!!!!!!!!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif] oooo, babe...zdej se boste pa ju3 na kofetu dobile....[sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif]...moj pa doma, pa smo brez avta....bljak[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]..jah, nč...uživejte!!!!!!!Fajn kofetkajte!!!!
|
|
|
|