|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (10.1.2011 13:34:42)
|
ekola, mali spančka...mau mu nosek ponagaja, drgač je kr kul mojga deca je nekam odnesl...no, mam pa vsaj 5 minut urša....me smo s tabo še naprej, drži se, mami, bodi močna za svoje pikce.....sam še malo, boš vidla, pa bo vse skupaj samo še grenak spomin in se boste veseli in zdravi crkljali u 5[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] baki...upam, da se Nik hitro pocajta in se naspita[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] čebelc@...še zate en koš zdravilnih...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif] kolumbo...iiiiii, kak pobič je že Jurček[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]....pa kake okice ima...še en k bo vse bejbe, vse bakice in vse dohtarce zašarmirau[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] petrušk...še za tvojo Evo...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|