|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (14.1.2011 18:21:03)
|
Žijo! sva se dopoldan nasprehodila, z vozičkom in brez...sigurn ene 2 urce..je užival na ful...pol pa k ponavad spal 45 minut...jz sm pa mislila kok ga je zrak zdelal[sm=jezicek.gif] kosilčkali okol pol4h...d je še oči jedel z nami k je šel pol delat umes so prinesli nazaj ta staro gajbo od kompjuterja...za 50€...dela k nova[sm=bravo.gif] pol je mene pospravljanje zagrablo...sm mulčke vse v kompletu vn spokala...jz pa turbo na max in gasa...zdej je kr bol sveže vse[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mamo pa že raztur v dnevni...itak[sm=smiley1.gif] še mau pa bo treba večerjo prštimat, pol k moj pride bom pa z loverjem na en krog skočila, da bom imela za soboto in nedeljo čim manj, da bom lahk z mulčki kej počela k bomo sami aja....včeri dobil lančico nazaj...dons prestave nagajajo...moj je že čist [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]..še dobr d mu nismo še plačal...zdele en dan bom šla jz zravn....[sm=hudicek1.gif] urša.......dobrodošli bejbi...kok smo veseli, da sta spet med nami[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]upam, da so fanjtje fajn in se boste nacrkljali[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]
|
|
|
|