|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (17.1.2011 21:51:05)
|
čer! nekam je dona odplavalo popoldne[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] urša..KAKI CUKRI SO...VSI TRIJE...MALA BEJBIKA PA SPLOH...KOK JO JE LEPO VIDET K SE SMEJI!!!!!!!![sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] čebelcv...vidm d že maš recept[sm=smiley36.gif]..jz itak delam brezmesnega[sm=smiley1.gif] kolumbo...ja, sranje, no...upam, da se največji ptič hitro pocajta in mala 2 uideta bacilčkom[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]..ma zdele en dan boš mogla pridt na en slou fud...ti sam ulet...ni blema[sm=smiley1.gif] tamika...evo še mau za vas, da se hitr pocajtate[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] deja...lepo, da si nas obiskala...mi je ful všeč pripis k tvojem podpisu in upam, da xkse kmau zamenjajo resnične številke in bo en,dva, tri....že čas da pride Žigova družba[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..pa en koš [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]...da vas bolezni ne obiščejo prov kmau in pa lepo praznovanje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] v glavnem...smo uletel v milerja popoldne...ma je blo vse izropan...kok sm huda...k se človk že odprav zalogo nardit..pol pa nimajo, kar bi rad[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif]...no, pol sm se ustavla še v kiku...čeprov je moj nos vihu, sam mi niso šle une kavbojkice od tamikinga tristana iz glave...pa sm šla mau pošnoflat...sej roba ni tko švoh...če bi le bla štacuna mau u bolšem stanju, pa d o prodajalkah sploh ne govorim...moj je dobu pike za 3 minute...sta z majkijem vn odvihrala...no, pa sm vseen najdla ene kavbojke in eno majčko...vse skup 11ojrotov...za ponost bo čist ok...ker naš majki ima 15 kil in so mu vse hlače premajhne, če pa so mu že kake prov pa v njih ne more počepnit.....ju3 bom pa šla v grosesosedu mau u Chiccota pošnoflat no, fajn večer in mirno noč, pa čim več zdravja!!!!
|
|
|
|