|
petrušk_ -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (19.1.2011 9:01:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! zvečer smo mel en histerični jok...se zgodi, če ga pustim kje v varstvu...prej nič ne odreagira..k je treba se umirit in spat..pa tak jooookkkkk...d dol padš....ga nism mogla pomirit...pol sva šla pa Housa gledat in je ležal tam na kavču na meni in kr zsapal...pa je še v spanju revček mau pohlipau....pol smo pa kr dobr spal...sm zju3 vstala za Saško....sem ji kavico skuhala, pa je bla še kr slabe volje...sam zju3 nism hotla v njo rinit petrušk...glede Saške...ima obdobja...zdele je že od soboto čist čudna ima tud eno tako srečo z menstruacijo, da jo včasih ful boli in je bla zdej ponedeljek in torek doma...ji je mami čez prste pogledala, ker sama ve, kako boli boleča tetka[sm=hudicek1.gif] ...no, sam njena slaba volja in sploh nevolja za karkoli se je kr stopnjevala....sta se pri kosilu še z mojim počla in sm jz čist vn padla...d naj rajš mau negujeta njun odnos...da ni lepšega k oče in hčerka k se fajn razumeta, jz sm to zgubila za 10 let k sm bla mlajša...še dobr da se z očijem zdej fajn razumeva....v glavnem je mau lena in trmasta, pa zdej se neki zveza s čoko princem krha....tko da je kr neki stvari na kupu, pa se včasih sploh ne da z njo pomenit...ko gremo pa v nabavo je pa vedno ceu hudič...pa zna bit tudi zelo prijetno nasmejana in sproščena...najstniki...ni kej[sm=smiley1.gif] kolumbo...ti ga pa razturaš sred noči...upam, da boš opustila enu antibakterijske zadeve...pri nas smo vsi občutljivi na to...tak d sam persil sensitive laufa ja sj...najstniki so res obremenjeni dan danes...a še čoko princ težavice...ja no pol pa en košek objemčkov za tvojo saško in da čimprej mine slaba volja..... majčija boš mogla pa mal večkrat za kako urco pustit v varstvu, da se bo navadu tud brez mamice bit kakšno urco...sam k so taki sončki, ane... včer je eva hotla z babi v bohinj, k je bla pr nas....me je kr stisnlo, k sm vidla da je v bistvu že prpravlena, da bi kakšen dan bla pr komu drugmu....
|
|
|
|