|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (23.1.2011 19:48:03)
|
ČER! uf, še en dan vikenda...kako se mu že reče...aja, nedelja...ma, ja pa kva še...ha,ha...upam , da se z Majkijem ju3 kej spočijeva in nacrkljava, ker je bil vikend res nor...je moj reku, da bo treba kako mamo zakurblat d bova šla vsaj za kako popoldne mau na lepš....k jz mam tud u nedeljo dela in še dela ...tak no, sej se nočm pritoževat...sej sm si sama zamislila 4 mulčke[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...sam res nikol ne pridem do kake urce odmora in pol se mi to mau pozna k kej ušpičijo, pa se mau hitrej razkurim[sm=jezicek.gif]...v glavnem smo likal, kuhal, pekel, mau sončka užil, pol pa še kup nalog, pa 2 plakata...cunj itak ne zmanjka....tko d sm kr neki utrujena....mogoče bom pa dons spustila kako pozno nadaljevanko[sm=smiley1.gif]...pa še moj je neki nasršenjen, češ da ga nč ne pocrkljam....zmeri ista pesem, sem mu dons rekla, da mogoče bi pa on mogu mene...pa d vidmo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] v glavnem...lep večer, za vse ki jih potrebujete.....[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|