|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (10.12.2010 12:49:46)
|
sva se sprehodila...na zraku skor 2 urci..kok je pasaloooo ko sva pršla domov je bil tast na dvorišču je poliral avto...je reku nej greva mau mamo pozdravt...ok, sva šla...ma sm še zmer razkurjena...prvo je Maj hitr dobil čokolado v roke, je rekla ..sej vem d tti je mami ne da[sm=hudicek1.gif], ok ni bla ful velka, pa naj jo poje, čeprav je bla načrtovana sadna malca kot ponavadi...pol pa začne, če smo bral o alpskem mleku, čeorav ve, da ga Majkiju res redko dam, ponavadi imam bohinjka al pa planika mleko...sam to se hitr pokvari, mi2 pa pač nakupujeva za cel teden..ok, požrem še to....pol začne d so otroc rekl, da bomo novo sedežno kupil in mi moli pod nos en cajng od Lesnine...mini kotna sedežna...za ene 3 ljudke gor sedet...zgleda, da še ni dojela d nas je 6 komadov[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]..v glavnem..point je bil d je bla sam 150€..pa kva čva mi2 s takim sranjem..je že bolš ta k jo mamo zdej, čeprav je sam 3sed, pa mamo še 2 fotelja iz Ikee...pa jz pravm, da bova vzela na Piko in to ta pravo sedežno, ene 250x250, da se bomo vsi lahk gor zaparkiral, tud k mejnhe ritke zrastejo, pa nism mogla bit tih in sm dodala, pa če slučajno še kaka ritka pride in bova mi2 celo spala v dnevni, da bodo imeli mulčki dost placa za svoje sobe.....je odprla usta ...rekla nič...Maj je pa zamaširal proti vraom in sva rekla...čao in sva šla en štuk viši...uf, sm mogla povedat...po takem fajn sprehodu..prec ena mina[sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]
|
|
|
|